Skift af hjertestarter-elektroder på iPAD SP1

Sådan skifter du nemt elektroderne på din iPAD SP1 hjertestarter

iPAD SP1 er en yderst driftsikker og pålidelig hjertestarter, og den kræver kun minimal service og udskiftning af reservedele.

iPAD SP1 hjertestarten selvtester for elektronik, elektroder og batteri regelmæssigt og giver ved eventuelle driftsforstyrrelser klar visuel og auditiv besked om påkrævet service.

Dette sker via et LED display, lysdiode samt en høj lyd som også kendes fra røgalarmer.

Ved et enkelt tryk på informationsknappen “I” oplyses om hvilken form for servise der er påkrævet.

Elektroderne (også kaldet pads) skal altid udskiftes efter anvendelse. Desuden skal elektroderne udskiftes senest efter 36 måneders opbevaring efter produktionsdato.

Datoen for udskiftning kan du finde på elektrodepakningens øverste venstre hjørne.

Nedenfor kan du læse hvordan du meget nemt selv udskifter hjertestarterens elektroder på din iPAD SP1. Vær i øvrigt opmærksom på at SP1 er forsynet med multi-elektroder som både kan anvendes til børn og voksne ved omskiftning på switch-knappen på forsiden af hjertestarteren. Der skal altså ikke anvendes børne-elektroder hvis hjertestarteren anvendes til børn mellem 1 og 8 år.

 

Skift af hjertestarter IPAD SP1 multi-elektroder

 1. Vær først og fremmest opmærksom på at elektroderne på IPAD SP1 skal præ-installeres. Det betyder at du skal isætte kontakten i hjertestartens stik så hjertestarteren er klar til brug.
 2. Hvis din IPAD SP1 hjertestarter er i en transport/opbevaringstaske tages den ud af tasken.
 3. Frigør elektrode-stikket fra kontakten som er placeret i øverste højre side på fronten af hjertestarteren.
 4. Vend hjertestarteren om så bagsiden vender opad.
 5. Træk elektroderne i emballagen ud af skuffen (sidder i emballagen i en gennemsigtig plastskuffe i bunden af hjertestarteren).
 6. Placer den nye emballage med elektroder nøjagtig på samme måde i skuffen. Pas på ikke at beskadige hverken emballage eller ledning/stik.
 7. Vend hjertestarteren om så forsiden igen vender opad.
 8. Isæt stikket fra elektroderne i kontakten.
 9. Når elektroderne er isat stikket, kontroller da at LED skærmens indikator lyser helt.
 10. Lyser elektrode-indikatoren ikke helt (hele elektrode-billedet skal være tydeligt), tryk på den grønne tænd/sluk kontakt og start hjertestarteren. Sluk umiddelbart efter ved at holde samme kontakt nede i 2-3 sekunder. LED indikatoren for elektroder vil nu lyse helt.
 11. Hjertestarteren er nu klar til brug.

Lad Sundhedspartnerdk overvåge din hjertestarter

Køb dine IPAD SP1 elektroder hos Sundhedspartnerdk og lad os overvåge din hjertestarter helt gratis.

På den måde sikrer du dig at hjertestarteren serviceres selv om der evt. sker udskiftning blandt den eller de som har ansvaret for jeres hjertestarter.

Du kan købe dine reservedele direkte på vores webshop eller ved at ringe til vores serviceafdeling på telefon 20 20 88 60.

Når du køber dine originale IPAD hjertestarter-reservedele (elektroder og batteri), så tilbyder vi dig at holde øje med udløbsdatoerne. Vi giver dig så besked eller fremsender nye dele automatisk til dig inden overskridelsen af den estimerede udløbsdato.

Hermed sikrer du dig at din hjertestarters driftsstatus altid er optimal.