Priser
Alle priser på Sundhedspartnerdks online shop er i danske kroner og vist som både inklusive og eksklusive moms. Momsen er den til enhver tid gældende, i øjeblikket 25 %.

Aftale
Alle aftaler om køb af varer og ydelser fra Sundhedspartnerdks online shop er endeligt indgået når bestillingen er gennemført.

Betaling
Varer kan betales via dankort/visa, Visa, Visa electron,  MasterCard, Maestro

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet e-pay

Sundhedspartnerdk tager forbehold for trykfejl og fejl i priser.

Beløbet trækkes først fra din konto når varen er afsendt.

Ordrebekræftelse og levering
Når der afgives bestilling af varer og ydelser i Sundhedspartnerdks online shop modtages en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris samt navn og leveringsadresse.

Er varen i restordre så den ikke kan afsendes inden for en periode på maksimalt 3 dage kontakter Sundhedspartnerdk dig enten telefonisk eller pr. mail for at orientere dig om en forventet leveringsdato.

Fragt
Der pålægges fragt i følge Post Danmarks fragttariffer. Ved køb over kr. 5.000 sendes varerne fragtfrit.

Returret og reklamation
Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.

Der ydes reklamationsret efter gældende lov.

Efter gældende dansk lov om nethandel har du som privatkunde 14 dages fortrydelsesret.

Anvender du din fortrydelsesret skal varen returneres ubeskadiget og ubrugt. Hvis emballagen indgår naturligt som en del af produktet skal returnering ske i original ubeskadiget emballage.

Sundhedspartnerdk tilbagebetaler det fulde beløb inklusive forsendelsesomkostninger ved fortrydelse inden for de 14 dages fortrydelsesret. Du skal dog selv afholde omkostningerne ved at sende varen retur.

Garanti
På visse produkter som fx hjertestartere ydes der ekstraordinær fabriksgaranti. Læs om disse garantier under de enkelte produkter

Fortrolige oplysninger
Alle personlige oplysninger der oplyses til Sundhedspartnerdk er fortrolige. Personoplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, mailadresse m.v. bruges kun til at sende de bestilte produkter.

Personoplysninger vil udelukkende blive brugt internt hos Sundhedspartnerdk og vil ikke blive videregivet, solgt eller andet til tredjemand.