Sundhedspartnerdk Sundhedscenter Aarhus

SUNDHEDSPARTNERDK KLINIK AARHUS

SUNDHEDSPARTNERDK KLINIK AARHUS – MERE END 20 ÅRS FAGLIG ERFARING

Sundhedspartnerdk klinik Aarhus er et af Aarhus ældste tværfaglige sundhedscentre. Vi er beliggende i Aarhus Nord på Brendstrupvej 72E, godt et stenkast fra Storcenter Nord.

På vores Sundhedspartnerdk klinik i Aarhus har vi mere end 20 års erfaring i vejledning og behandling, og har gennem mere end 2 årtier hjulpet mange tusinde fra hele landet.

KONTAKT OS NU PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNEDK.DK

Bestil tid til Fysiurgisk massage på telefon 20208860
apple and stetoskop on a white background. Healthy eating. Good health concept.

AKUPUNKTUR OG FYSIURGISK MASSAGE

Vi er specialister i smertebehandling med både akupunktur, cupping og fysiurgisk massage, men kan fx ved hjælp af akupunktur hjælpe dig med ved en lang række af andre ubalancer og gener

Foruden smertebehandling kan vi blandt andet hjælpe dig ved:

  • Allergier
  • Hormonforstyrrelser eksempelvis ifm. overgangsalder
  • Dårlig fordøjelse
  • Svagt immunforsvar
  • Søvnproblemer
  • Svimmelhed

Læs mere om behandling med AKUPUNKTUR OG FYSIURGISK MASSAGE

SUNDHEDSTJEK | PERSONLIGE SUNDHEDSPROFILER

På vores klinik, kan du få foretaget et personligt sundhedstjek. Et sundhedstjek – som også kaldes en “personlig sundhedsprofil”, er en screening af dig og din krop, og er med til, at sikre dig et godt og sundt liv.

Med regelmæssige sundhedstjek – fx hvert år, får du løbende taget “pulsen” på din sundhedstilstand, og får dermed løbende vigtig viden om dig selv, din krop og dine biologiske og fysiske værdier.

Sundhedstjekket giver dig mulighed for, at tage hånd om din egen sundhed – både hvis dit helbred er sundt og godt, eller hvis de målinger og tests vi foretager, viser afvigelser fra de anbefalede værdier.

På et sundhedstjek måler vi bl.a. dit blodtryk, blodsukker, hæmoglobin, kolesterol, kropsvægt, bodyage, fedtprocent, muskelmasse m.v.

Du kan desuden få tjekket dine lunger (lungefunktionstest) og hørelse (audiometer-test) samt kondition. Læs meget mere her om SUNDHEDSTJEK

Høretest | Sundhedspartnerdk
Sundhedsprofiler_privat

HØRETEST | AUDIOMETERTEST

På vores Sundhedspartnerdk klinik Aarhus, kan du også få foretaget en høretest, den såkaldte audiometertest.

Høretesten foretages på et avanceret audiometer, hvor din hørelse testes ved forskellige frekvenser målt i Hz (hertz), ved forskellige lydstyrker målt i db (decibel).

FORMÅLET MED EN HØRETEST

Formålet er, at teste din hørelse, ved forskellige frekvenser, holdt op med den lydstyrke i db, der skal til for, at du lige akkurat, kan høre lyden.

Testen er en hørescreening der giver dig svar på, om du har normal hørelse, eller du måske har fået høretab.

I givet fald du har et høretab, anbefaler vi at du opsøger egen læge eller ørelæge for nærmere udredning.

Læs meget mere her om HØRETEST | AUDIOMETERTEST

LUNGEFUNKTIONSTEST | SPIROMETERTEST

Hvordan er din lungefunktion? Få dine lunger testet på Sundhedspartnerdk klinik Aarhus.

Med en lungetest – den såkaldte spirometertest foretager vi en screening af det man kalder FVC,  FEV1 samt FEV %.

  • FVC: FVC er forkortelsen for Forced Vital Capacity. FVC er udtryk for den maksimale mængde luft (volumen) du er i stand til at udånde efter indtag af en maksimal dyb indånding.
  • FEV1: FEV1 er forkortelsen for Forced Expired Volume in the first second. FEV1 er udtryk for den forcerede udåndingsluft som du er i stand til at udånde i det første sekund efter en maksimal dyb indånding.
  • FEV %: Står for forholdet mellem FVC og FEV1 (FEV1/FVC), og fortæller hvor stor en andel af den forcerede vitalkapacitet, der tømmes ud i løbet af første sekund.

Testen foretages på et avanceret spirometer, som hurtigt fortæller om, hvorvidt du har normal lungekapacitet eller denne er svækket. Læs meget mere her om LUNGETEST

40a

KOSTVEJLEDNING

Hos Sundhedspartnerdk Sundhedscenter Aarhus kan du få hjælp og vejledning til den optimale kost og ernæring – uanset om du har et ønske om vægttab, vægtvedligehold, vægtøgning eller du fx er sportsudøver. Vejledningen på vores Sundhedspartnerdk Sundhedscenter Aarhus er evidensbaseret, og tager udgangspunkt i officielle anbefalinger for kost og ernæring. Men vejledningen er altid individuel, og dermed målrettet dig og dine ønsker og behov. Den vejleder du møder har en baggrund på mindst bachelor i ernæring og sundhed eller diætist. Vejledningen kan enten være en enkelt session eller et forløb over kortere eller længere tid. Læs meget mere her om KOSTVEJLEDNING

Influenzavaccination,1500-275

INFLUENZAVACCINATION

Undgå at ligge med influenza i vinterhalvåret – sørg for at blive vaccineret i tide. På Sundhedspartnerdk Sundhedscenter Aarhus kan du fra den 1. oktober få en influenzavaccination. Med vaccinationen reducerer du din risiko for at blive ramt af influenzavirus med helt op til 80-90 %. Vaccinationen tager kun kort tid, og har praktisk talt ingen bivirkninger. Hos nogle få kan der fx opstå rødme og lidt kløe ved indstiksstedet, og hos nogle kan der i en kortere periode opstå feber (temperaturstigning). Dette er dog udelukkende et tegn på at immunforsvaret mobiliserer sig og gør sig klar til at bekæmpe influenzavirus hvis du bliver smittet. Du kan ikke blive smittet af influenza med vaccinationen, da denne udvindes på et dødt virus. Læs meget mere her om influenzavaccination