Høretest | Sundhedspartnerdk

HØRETEST | AUDIOMETER

FÅ FORETAGET EN HØRETEST NU OG FÅ AKTUEL VIDEN OM DIN HØRELSE

Med en høretest, også kaldet audiometer-test, får du på kort tid, tjekket din hørelse, og dermed vigtig viden om, hvorvidt din hørelse er, som den bør være, eller du måske, har fået et høretab.

ALLE VORES SANSER – OGSÅ HØRELSE SVÆKKES MED ALDEREN

Det er alment kendt, at vores hørelse, bliver dårligere med alderen. Akkurat som alle vores andre sanser.

I nogle tilfælde bliver den så svækket, at det går ud over vores sociale liv. Det bliver ganske enkelt svært, at følge med i selv almindelige samtaler i dagligdagen.

Men ikke kun alderdom, kan gøre det svært for os at høre. Udsætter du fx dine ører for ekstern støj, kan du fremprovokere et alt for tidligt høretab. Det kan fx være ved at lytte til høj musik – især gennem hovedtelefoner, eller hvis du arbejder i et støjende miljø.

FÅ FORETAGET EN HØRETEST NU!

Vores hørelse er en af de vigtigste sanser, vi har, men de fleste af os tager den for givet, og opdager først for sent, når hørelsen aftager.

Er du i tvivl om din hørelse er helt, som den skal være, så få foretaget en høretest | audiometer test nu.

Med en høretest på Sundhedspartnerdks sundhedscenter i Aarhus Nord, får du hurtigt besked.

KONTAKT OS NU FOR EN HØRETEST PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

Tryk her og send en besked til os | Sundhedspartnerdk

 

 

PRISLISTE

Kr. 495,00

VARIGHED: CA. 30 MINUTTER
(inklusive gennemgang af og udlevering af resultat)

Høretesten kan også foretages i kombination med et egentligt sundhedstjek

VI KAN ALLE BLIVE RAMT AF HØRETAB

Når vi taler om at det “at høre dårligt”, er det ofte ældre mennesker vi tænker på. Og selvfølgelig er det oftest hos den ældre generation at høretab opstår.
Men faktisk er det ikke kun i den 3. alder, at vi kan opleve at hørelsen ikke er hvad den tidligere var.

Det kan der være rigtig mange årsager til. Eksempelvis kan arbejde i støjende miljøer – både på arbejdspladsen og med hobbyaktiviteter derhjemme over tid medføre et høretab i en eller anden grad.

Men også andre forhold som eksempelvis sygdom, mange tilfælde af mellemørebetændelser med blandt andet dræn i øret, kan over tid føre til nedsat hørelse.

Som så mange andre former for tab af sanser, sker dette ofte gradvist, hvilket betyder, at vi ofte først oplever høretabet når det begynder, at gå ud over vores sociale liv. Altså når det “pludseligt” bliver svært at følge med i snakken i sociale sammenhænge.

FÅ TJEKKET DIN HØRELSE HOS SUNDHEDSPARTNERDK

Med en høretest – den såkaldte audiometri, kan vi hurtigt få konstateret om din hørelse er normal – eller du allerede har lidt en høretab.

Høretesten foretages af vores sundhedskonsulenter, og udføres på et professionelt Amplivox Screenings audiometer. Testen afprøver din hørelse ved forskellige oktaver (Hz), holdt op mod den lydstyrke i db (decibel) der skal tl, for at du lige akkurat kan høre lyden.

BESTIL TID TIL EN HØRETEST NU PÅ TELEFON 2020 8860 ELLER BOOK DIN TID ONLINE