Sundhedspartnerdk PMU Brows & Lips

PMU (PERMANENT MAKEUP)

Langt de fleste af os higer efter at se sunde, smukke og velplejede ud. Det kan vi opnå ved en sund levevis med sund og varieret kost, motion og en god nats søvn.

Men ind i mellem synes vi ikke det helt er nok. Måske har naturen udstyret os med et ansigtsudtryk og læber og øjenbryn som gør, at vi falder lidt i med omgivelserne. Det kræver lidt mere af os, for at vi er tilfredse og andre lægger mærke til os.

Heldigvis er det muligt at få et smukkere og mere udtryksfuldt ansigt vha. permanent makeup. Permanent Makeup kendes også som PMU.

HVAD ER PERMANENT MAKEUP

Hvad er PMU egentlig? Kort fortalt er permanent makeup en slags semitatovering eller lettere overfladisk tatovering, hvor allergitestede farvepigmenter lægges ned i det yderste hudlag. Dette foretages med en mikrotynd specialnål.

I modsætning til en egentlig tatovering, så falmes en permanent makeup farvning af fx dine bryn eller læber gradvist – og hurtigere end en tatovering, og du skal derfor have din permanente makeup opfrisket ca. hvert 3. år.

HVEM EGNER PMU SIG TIL

Permanent Makeup egner sig til alle. Både til dig der har tynde og blege øjenbryn eller svage udtryksløse læber, og dermed føler at du mangler udtryk i ansigtet.

Men PMU egner sig også til dig, der bare vil se endnu skønnere ud.

Permanent Makeup kan nemlig i løbet af ganske kort tid indramme dit ansigt, så både du selv og dine omgivelser beundrer det I ser.

 

HER FINDER DU OS:
PERMANENT MAKE UP BY MBL HAMMEL.

Behandlingen finder altså ikke sted på vores klinik i Aarhus, men i 8450 Hammel. Hammel ligger ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus.

BESTIL TID TIL PMU BEHANDLING PÅ
SMS: 9188 8279 (Pga. travlhed i studiet, besvares telefonen ikke) | MAIL: michelle_langlo@hotmail.com

PRISER

PIGMENTERING AF LÆBER & BRYN (1. BEHANDLING)

KR. 2.200,00

TOUCH UP (OBLIGATORISK 6-8 UGER EFTER 1. BEHANDLING )

KR. 1.700,00

TOUCH UP (INDENFOR 2. MÅNEDER)*

KR. 800,00

* i få tilfælde, og afhænger af hvor godt du tager imod farven. Udføres efter aftale med artisten.

BESTIL TID TIL BEHANDLING PÅ

SMS 9198 8279 | mail michelle_langlo@hotmail.com

SÅ LÆNGE HOLDER DIN PERMANENT MAKEUP

Som udgangspunkt holder Permanent Makeup 2-5 år alt efter hudtype. Desuden spiller din pleje af huden ind i forhold hvor godt du beskytter pigmenteringen.

Specielt om sommeren er det vigtigt, at du passer på din hud og beskytter den mod solens UV-stråler. Det gør du ved at anvende et tyndt lag solfaktor creme i højsommeren.

Pas i øvrigt på med skrappe hudplejeprodukter som fx peeler din hud (læber og øjenbryn m.v.), da det kan forkorte holdbarheden betydeligt.

Med andre ord, jo bedre du behandler og beskytter din hud, jo længere holdbarhed har din PMU behandling.

REGELMÆSSIGE TOUCH UPS

Ønsker du at dine PMU farver ikke blegner over tid, anbefales et årligt touch up, eller fx en gang hvert andet år.

HVEM ER DIN PMU ARTIST

Dine Permanent Makeup behandlinger foretages af Michelle Bianca Langlo.

Michelle er uddannet certificeret Permanent Makeup artist, og har arbejdet med PMU og tatoveringer igennem mere end 5 år.

Foruden sin baggrund som PMU artist, er hun også uddannet stylist og makeup artist. Som stylist og makeupartist har Michelle arbejdet med styling af nogle af de største stjerner herhjemme, blandt andet Sanne Salomonsen m.fl.

Michelle har derfor den baggrund og erfaring som gør, at du får det resultat du ønsker og i forhold til dig og din personlighed og ansigt.

Du er i rigtig gode hænder når du besøger Michelle