Kostvejledning i Aarhus

Få kostvejledning i Aarhus til dit vægttab, vægtøgning eller sportsernæring

Hos Sundhedspartnerdk kan du få kostvejledning i Aarhus Nord uanset om dit mål er et vægttab, vægtøgning eller til at opnå bedre resultater når du dyrker sport.

Al vejledning hos os er evidensbaseret og tager udgangspunkt i officielle anerkendte anbefalinger. Den kost- og ernæringsvejleder du møder har en videregående uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed, og mange års erfaring i vejledning inden for sundhed, kost og motion. Dette er din garanti for høj kvalitet og vejledning som virker – også på den lange bane.

 

Skal vi også hjælpe dig med kostvejledning?
Kontakt os nu!
Telefon 20 20 88 60 | info@sundhedspartnerdk.dk

Kostvejledning er en tillidssag

Hvad er en sund kost og den rigtige ernæring egentlig? Ja, det er der uden tvivl rigtig mange der har en mening om. Sundhed er nemlig for alvor kommet på “skemaet” med stor opmærksomhed fra både den etablerede skrevne presse, TV og – ikke mindst – via de sociale medier. Men hvad er egentlig op og ned?

For dig der ønsker hjælp til en måske sundere livsstil, et varigt vægttab eller måske vægtøgning er det en jungle at finde rundt i. Internettet er fyldt med “eksperter” som enten har taget en kort “kostvejlederuddannelse” over nettet på nogle weekender eller få måneder blandet med specialister med en ernæringsmæssig baggrund fra videregående uddannelser.

Når du søger hjælp til kostvejledning i Aarhus hos Sundhedspartnerdks kost- og ernæringsvejledere går vi ikke på kompromis.

Vores opgave som ernæringsfaglige specialister er at give dig den bedst tænkelige vejledning ud fra dine ønsker og mål og der hvor du er lige nu. Men altid med base i den videnskabelige forskning om sund og nærende kost.

Du får altså ikke præsenteret en kur, som sikrer dig et hurtigt vægttab. Den slags kostændring vil nemlig sørge for at du hurtigt tager det hele på igen – og lidt mere, når du stopper på kuren.

Du får derimod vigtig viden om dig selv, din krop, muskler, fysisk aktivitet, kost og forbrænding. Viden der gør at du også fremadrettet kan holde en sund livsstil – uanset hvad dine mål og ønsker er.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige grundpakker. Ønsker du det, kan du til hver grundpakke tilkøbe dig mere råd og vejledning – både ansigt til ansigt, over mails eller via video (Skype/Messenger) eller som en kombination. Du behøver altså ikke bo lige ved siden af os. Nogle få direkte ansigt til ansigt konsultationer kan fint kombineres med telefonsamtaler, mails eller Skype/Messenger.

Du har også mulighed for at få foretaget et egentligt sundhedstjek inden vi går i gang med din eventuelle livsstilsændring – og senere i forløbet. På den måde kan du ved selvsyn følge din krops både fysiske og biologiske udvikling med fx BMI, muskelmasse og BodyAge samt blodtryk, blodsukker og kolesteroltal etc.

Hvad du vælger er helt op til dig.

Tryk på linket herunder og få en oversigt over vores pakkeløsninger samt priser.

 

Kontakt os nu for kostvejledning

Kontakt os på telefon 20 20 88 60 | mail info@sundhedspartnerdk.dk

 

Kom i gang med motion

Ønsker du hjælp til at komme i gang med at dyrke motion, eller få startet op igen?

Vi hjælper dig meget gerne i gang – enten med motionen alene, eller med en kombination
af motion og kostvejledning.

Tryk på linket herunder og få en oversigt over vores pakkeløsninger og priser.