Klinik for fysiurgisk massage

Hovedpine, hold i nakke eller lænd, ømme muskler, arbejdsskade eller idrætsskade: På Aarhus ældste klinik for fysiurgisk massage kan vi hjælpe dig med det meste. Vi har flere årtiers erfaring

Førstehjælp til børn og småbørn

Hånden på hjertet, kan du redde liv hvis et barn pludseligt bliver ramt af akut livstruende sygdom eller ulykke? Lær førstehjælp til børn og småbørn på et Sundhedspartnerdk kursus. Du bliver undervist af ambulanceredder!

Lungetest | Spirometertest

Har dine lunger det godt? Få foretaget en lungefunktionstest, også kaldet en spirometri på Sundhedspartnerdks sundhedsklinik og få svar med det samme!

Influenzavaccination

Reducer risikoen for at blive ramt af influenza med 80-90 % med en vaccination! Bliv vaccineret fra oktober til december på Sundhedspartnerdks sundhedsklinik i Aarhus.

Sundhedstjek privat | Helbredsundersøgelse

Hvordan har din krop det egentligt? Med et sundhedstjek på Sundhedspartnerdks sundhedsklinik i Aarhus får du svar med det samme!

SUNDHEDSPARTNERDK – Dit SUNDHEDSCENTER

VELKOMMEN HOS SUNDHEDSPARTNERDK SUNDHEDSCENTER AARHUS

KLINIK FOR FYSIURGISK MASSAGE

På vores Sundhedscenter kan vi hjælpe dig med alt fra behandling af spændingshovedpine, muskelsmerter, svimmelhed og kvalme til mange forskellige typer af muskelrelaterede idrætsskader.

KOSTVEJLEDNING

Har du behov for kostvejledning, så kan vi også hjælpe dig med det – uanset om det drejer sig om sundere kostvaner, et vægttab eller måske sportsernæring.

SUNDHEDSTJEK | PERSONLIG SUNDHEDSPROFIL

Kunne du tænke dig at få at vide hvordan dit “sundhedsbarometer” ligger, så kan du også få udført et sundhedstjek.

Her måler vi bl.a. dit blodtryk, kolesterol, blodsukker, hæmoglobin og mange andre fysiske og biologiske værdier.

Sundhedstjekket ender ud i en personlig sundhedsprofil, som fortæller dig hvordan din sundhed har det lige nu og her. Ønsker du det, så hjælper vi dig også med at få mere fokus på sundere vaner i fremtiden.

INFLUENZAVACCINATION

Har du ikke lyst til at ligge syg i vinterhalvåret, så kan du selvfølgelig også få foretaget en influenzavaccination på vores Sundhedscenter i hele vinterperioden.

MERE END 20 ÅRS ERFARING

Med mere end 20 års erfaring i bagagen, og med faglige baggrunde som bl.a. professionsbachelorer i ernæring og sundhed, lægeeksaminerede fysiurgiske massører m.v., er du i rigtig gode hænder hos os hos Sundhedspartnerdk – dit Sundhedscenter i Aarhus.