Tips og gode rådSundhed og trivsel

Ansigtsmassage i Aarhus

Få en målrettet ansigtsmassage i Aarhus som både er velvære og virker afslappende på muskler og bindevæv

Slap af med en helende ansigtsmassage i Aarhus Nord. Mange forbinder en ansigtsmassage udelukkende med velvære og at “gøre noget godt” for sig selv. Og sådan er ansigtsmassage i allerhøjeste grad også.

Men ansigtet består af utallige muskler, som udgør det man kalder den mimiske muskulatur. Navnet er ganske beskrivende, idet ansigtsmusklerne er dem som giver dit ansigt udtryk – altså former dit ansigts udtryk.

Musklerne anvendes både i forbindelse med tale, når vi er glade og smiler – nogle gange med hele ansigtet, når vi er kede af det eller er vrede. Men også i forbindelse med smerte, velvære, overraskelse, sorg osv., anvendes ansigtsmuskulaturen til at forme vores ansigt.

Dine ansigtsmuskler er altså på hårdt arbejde hver dag. Og i virkeligheden også døgnet rundt.

Også om natten anvendes den mimiske ansigtsmuskulatur, idet tanker og drømme transformeres fra hjernen til fysisk brug af muskler i ansigtet. Ikke mindst er vores kæbelukkemuskler i brug, hvis vi har spekulationer og bekymringer som ikke kan blive forløst om natten.

Alle disse spændinger i ansigtets mimiske muskulatur kan gøre os trætte – og se trætte ud.

Men de kan også sætte sig mere kronisk og medføre lokale smerter. Eller de kan overføre smerter til andre dele af ansigtet, give hovedpine eller udløse andre typer af symptomer på ubalancer.

Specialister i ansigtsmassage i Århus

På Sundhedspartnerdk Klinik er vi specialister i muskler.

En ansigtsmassage hos os er derfor ikke kun en tilfældig omgang massage i ansigtet. Massagen er derimod fysiurgisk, og retter sig derfor præcist mod de utallige muskler som indgår i din mimiske ansigtsmuskulatur.

Du vil derfor både opleve velvære og afslapning samtidig med, at vi specifikt behandler dine muskler og derved forebygger og fjerner ophobede spændinger i muskulaturen.

Virkningen er enkel. Du føler dig lettere, mere afslappet, får mere overskud og færre smerter.

Lider du af deciderede smerter og ubehag i ansigtsmuskulaturen og fx i trigeminus nerven, kan vi desuden anbefale vores “ansigtssmerte behandling”, som er en kombination af fysiurgisk ansigtsmassage og akupunktur. Læs mere om dette under vores online-booking

Bestil tid til ansigtsmassage i Aarhus

Telefon 20 20 88 60 | info@sundhedspartnerdk.dk

BOOK INLINE