Få hjælp mod allergi | Sundhedspartnerdk klinik | telefon 2020 8860

ALLERGI OG BEHANDLING MED AKUPUNKTUR

ALLERGI KAN BEHANDLES MED AKUPUNKTUR

Lider du af sæsonallergi eller andre former for allergi som fx fødevareallergi, så kan du med stor sandsynlighed få hjælp med behandlinger med akupunktur.

Vores erfaringer viser, at allergi absolut med succes, kan behandles med akupunktur. Endda med rigtig gode resultater.

På vores Sundhedspartnerdk klinik i Aarhus Nord, har vi rigtig gode resultater fra utallige behandlinger mod mange former for allergi.

Vores erfaringer fra disse mange behandlinger viser, at langt de fleste bliver deres allergi helt kvit, eller får reduceret symptomer fx med løbende næse, rindende øjne og ansigtskløe væsentligt.

Skal vi også hjælpe dig med et mere symptomfrit liv, så bestil tid til behandling nu.

Akupunktur er i øvrigt effektiv ved en lang række andre gener og ubalancer i kroppen, og ikke mindst ved smerter. Læs mere her på vores klinikside 

KONTAKT OS NU PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNEDK.DK

ELLER BOOK DIN TID TIL ALLERGI BEHANDLING ONLINE HER: ONLINE-BOOKING

HVAD ER SÆSONALLERGI OG ALLERGI I BRED FORSTAND

Sæsonallergi eller allergi i det hele taget, er et tegn på, at vores immunforsvar overreagerer på stoffer som normalt er helt ufarlige for os. Altså stoffer som vi derfor normalt burde kunne tåle.

Når der tales om sæsonallergi, er det typisk “naturen” som påvirker os med pollen fra eksempelvis græs, birk og bynke.

For de fleste af os, har det fx ingen negative konsekvenser at pollen fra eksempelvis græs, blomster m.v. frigives til luften. For andre giver det anledning til forskellige former for gener, som kan påvirke deres hverdag. For andre igen, kan allergi være så alvorligt, at man kan komme i livsfare hvis man udsættes for allergenet.

For langt de fleste som har problemer med allergi, er det sæsonbetonet. Allergien følger altså årstiden, hvor forår og sommer er værst.

Men allergi kan også være overfølsomhed i forhold til visse typer fødevarer. I disse tilfælde optræder allergien forståeligt nok hele året, hvis man indtager eller kommer i kontakt med allergifremkaldende fødevarer.

SYMPTOMER PÅ ALLERGI OG HØFEBER/SÆSONALLERGI.

Symptomerne på allergi/høfeber er typisk:

  • Tilstoppede luftveje
  • Nysen
  • Kløende øjne og næse, oftest forårsaget af pollen (birk, græs og bynke)

Allergi er indenfor de seneste 20 år blevet mere og mere udbredt, og mange mennesker oplever perioder med nedsat livskvalitet, øget medicinforbrug samt risiko for udvikling af krydsallergi.

Når man udvikler allergi/høfeber, sker der en overreaktion i kroppens immunsystem overfor udefrakommende partikler som græspollen eller husstøv, også kaldet allergener.

Kroppen opfatter allergenerne som “farlige” og danner histaminer, der fremkalder symptomer som ovenfor nævnt med tæt næse, rindende kløende røde øjne samt hoste og nysen.

Det er individuelt hvor megen allergenpåvirkning der skal til, før man får allergisymptomer, men symptomerne viser sig typisk kort tid efter man er blevet udsat for det, man ikke kan tåle.

Da erfaring viser, at akupunktur er effektiv overfor mange former for allergi, er der naturligt mange der søger hjælp på vores Sundhedspartnerdk klinik, hvor de bliver behandlet med nåle for at reducere eller blive deres symptomer kvit.

ALLERGI KAN BEHANDLES MED AKUPUNKTUR

Akupunktur kan være med til at reducere generne fra allergi/høfeber væsentligt, eller i mange tilfælde, helt afhjælpe dem. Dette sker ved at regulere din krops immunforsvar samt styrke slimhinderne i øjne, næse samt i mave og tarm.

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger der er brug for, da det afhænger af, hvor kraftig en allergi du har.

Din behandling består typisk af en kombination af krops- og øreakupunktur. For optimal virkning, påbegyndes første behandling før eller akkurat når de første symptomer begynder.

Der behandles minimum 3 gange med en uges interval. Er dine symptomer betydelige, anbefaler vi 5 behandlinger.

Året efter gives behandling før symptomerne starter.

Ofte vil du have stor fordel ved at blive behandlet før pollen sæsonstart 2-3 år i træk, hvilket vil være nok til, at din sæsonallergi er væk, eller er blevet reduceret til et acceptabelt niveau.

KONTAKT OS NU PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNEDK.DK

ELLER BOOK DIN TID TIL ALLERGIBEHANDLING ONLINE HER: ONLINE-BOOKING