Bestil tid til ansigtssmerte behandling | Sundhedspartnerdk Klinik | T.: 2020 8860

BEHANDLING FOR ANSIGTSSMERTER

ANSIGTSSMERTER OG BEHANDLING

Langt de fleste voksne mennesker har på et eller andet tidspunkt prøvet, at have smerter i hovedet. Ofte har disse smerter været i form af hovedpine eller migræne. Men blandt disse personer, er der nogle hvor smerterne mere er relateret til ansigtet, hvor de kan optræde overalt fra panden, i tindingen til foran i ansigtet eller på siden.

Smerter som gør hverdagen vanskelig, og som ofte medfører urolig og afbrudt nattesøvn. Hos de fleste er smerter i ansigtet forbigående, mens det hos andre igen, mere er en kronisk tilstand, som man er plaget af mere eller mindre uafbrudt.

HVAD ER ÅRSAGEN TIL ANSIGTSSMERTER

Der er ikke en enkel forklaring på smerter i ansigtet. Årsagerne kan være mange, alt fra ganske harmløse, mere komplekse og til mere alvorlige.

I den mere harmløse kategori er egentlige muskelspændinger. Selv om muskelspændinger i sig selv ikke er farligt, kan de være yderst smertefulde, og på sigt, invaliderende.

I andre tilfælde, kan årsagen til smerter i ansigtet være svære at finde, og der gives derfor ofte op, fra det offentliges sundhedsvæsens side. Behandlingen er tilbud om smertestillende medicin, som måske kun i mere eller mindre grad kan dæmpe symptomerne.

Med andre ord, behandles symptomerne, men ikke årsagen.

BLIV FRI FOR ANSIGTSSMERTER

Hos Sundhedspartnerdk Klinik har vi udviklet en speciel kombi-behandling, som består af såvel fysiurgisk ansigtsmassage, samt nåle-akupunktur, både i ørene og kroppen.

Behandlingen har både en specifik tilgang, hvor vi anvender øreakupunktur, som har en direkte indvirkning på dine smerter i ansigtsmuskulatur, trigeminus nerven (ansigtets store følenerve) samt eventuelle bihuleproblemer.

Desuden anvendes krops-nåleakupunktur i forhold til, at harmonisere eventuelle ubalancer du måtte have i kroppen, som kan være udløsende årsag til tilbagevendende eller kronisk ansigtssmerter.

Efter akupunktur, behandles du med specifik fysiurgisk massage på ansigtets mimiske muskulatur, samt store mundlukke-muskler.

Behandlingen varer 50 minutter.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? SÅ KONTAKT OS PÅ TELEFON 2020 8860 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK ELLER VIA VORES ONLINE BOOKING