Skønhed og velvære, Beskåret

SKØNHED OG VELVÆRE

Velkommen hos Sundhedspartnerdk Klinik Skønhed & Velvære.

På vores klinik med Skønhed & Velvære kan vi tilbyde dig både en skøn velvære massage, afslappende ansigtsmassage, Hotstone massage og voksbehandling.

På klinikken møder du Eva Maria, som er uddannet Lægeeksamineret fysiurgisk massør med 5 års erfaring. Eva Maria har desuden eksaminerede kurser inden for  Hotstone massage, farvning af bryn og vipper samt voksbehandling (fjernelse af uønsket hårvækst hos kvinder og mænd).

Som noget nyt kan vi også tilbyde dig PMU brows & Lip blushing. PMU er permanent makeup som udføres vha. specielle tatoveringsteknikker. Denne ydelse foregår indtil videre ikke på vores adresse i Aarhus, men i 8450 Hammel. PMU udføres af  Michelle, som er certificeret PMU artist, stylist og makeup artist.

Læs mere om de enkelte områder længere nede.

KONTAKT OS NU PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

Tryk her og send en besked til os | Sundhedspartnerdk

ONLINE BOOKING

SKØN AFSLAPPENDE HOT STONE MASSAGE

Giv dig selv eller en du holder af, et øjeblik med ro og afslapning for både krop og sjæl, og få ladet batterierne op igen.

Hot stone massagen virker øjeblikkeligt afstressende, og tilfører din krop fornyet energi til at stå imod dagens strabadser. Er skønt det meste af året, men specielt i efterårs- og vintermånederne er Hot stone massagen næsten et must.

Vores adresse er:
Brendstrupvej 72E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej, 8200 Aarhus N)

Læse mere om Hotstone her

ONLINE BOOKING

AFSLAPPENDE VELVÆRE MASSAGE

Vi ved det alle sammen, afslappende massage er helt fantastisk – og givet af en professionel massør, giver massagen både velvære, afslapning af muskler og bindevæv og ikke mindst, fornyet energi.

Hos Sundhedspartnerdk er din velvære massør uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk massør. Det betyder at – selv om massagen er blid og afslappende, så er den udført professionelt.

Bestil tid til dig selv eller én du holder af.

Vores adresse er:
Brendstrupvej 72E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej, 8200 Aarhus N)

Læse mere om velvære massage her

ONLINE BOOKING

BEROLIGENDE ANSIGTSMASSAGE

Vidste du at vi har hele 24 såkaldte mimiske ansigtsmuskler. Musklerne bruger vi blandt andet til at åbne og lukke øjne og mund med. Men musklerne er også afgørende for vores forskellige ansigtsudtryk (mimik). Musklerne belastes derfor på samme måde som alle andre skeletmuskler afhængig af hvordan vi bruger dem.

Spekulationer, bekymringer, stress – og selv små hverdagsgøremål, kan derfor påvirker dine ansigtsmuskler og give dig trætte, ømme og smertefulde muskler, hovedpine og ind i mellem føre til smerter i kæber og tænder.

Med en afslappende ansigtsmassage, tilføres fornyet energi til dine muskler samtidig med at ophobede affaldsstoffer og muskelspændinger fjernes.

Bestil tid til en afslappende ansigtsmassage nu

Vores adresse er:
Brendstrupvej 72E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej, 8200 Aarhus N)

Læse mere om ansigtsmassage her

ONLINE BOOKING

Voksbehandling | Sundhedspartnerdk Klinik

BEHANDLING MED VOKS (FJERNING AF UØNSKET HÅRVÆKST)

Få fjernet uønsket hårvækst nemt og hurtigt med professionel voks-behandling.

Uønsket hårvækst fx på ben, arme eller ryg kan nemt fjernes på et hurtig og skånsom måde med behandling med en speciel opvarmet voks.

Har du for meget hår på de forkerte steder – uanset om du er kvinde eller mand, så lad vores dygtige og erfarne Eva Maria hjælpe dig.

Vores adresse er:
Brendstrupvej 72E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej, 8200 Aarhus N)

Læse mere om behandling med voks her

ONLINE BOOKING

MAKEUP FARVNING AF VIPPER OG BRYN

Sæt dit ansigt i fokus med smukke vipper og øjenbryn. Intet understreger dit ansigtsudtryk på samme måde som når dine øjevipper og bryn er flotte og velplejede.

Det gælder både i hverdagen, men i særdeleshed ved specielle lejligheder som fx bryllupper, konfirmationer og ved andre festlige lejligheder. Med farvede bryn og vipper, slipper du for hver dag at skulle strege og tegne op.

Få farvet dine vipper og bryn nu, og se dejlig ud til weekenden.

Vores adresse er:
Brendstrupvej 73E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej), 8200 Aarhus N

Læse mere om farvning af øjebryn og vipper her

ONLINE BOOKING

PERMANENT MAKEUP (PMU BROWS & LIP BLUSHING)

Dit ansigt fortæller hvem du er, og daglig pleje af din ansigtshud giver dig et sundt udseende. Men sommetider kan svage øjenbryn og blege læber betyde, at du stadig ser træt og energiforladt ud.

Har du lyse og næsten utydelige øjenbryn eller ønsker du blot at understrege din personlighed, er en opfriskning af dine øjenbryn og fx læber med PMU behandling lige det der kan gøre forskellen.

Behandlingen udføres af Michelle, som er certificeret PMU artist med stor erfaring.

Læse mere om Permanent Makeup (PMU) her

Vores adresse er:
Permanent Makeup foregår i naturskønne omgivelser i Hammel, ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus

BESTIL TID TIL PERMANENT MAKEUP

SMS: 9188 8279

Mail: michelle_langlo@hotmail.com