Hjertestarter

Invester i tryghed på din arbejdsplads med en iPad hjertestarter og forøg chancen markant for succesfuld genoplivning ved akut hjertesvigt..

Ergonomisk vejledning

Reducer risikoen for sygefravær og nedsat produktivitet som følge af muskelsmerter, hovedpine, musearm og andre fysiske gener på din arbejdsplads. Læs mere om hvordan  vores ergonomiske vejledere kan hjælpe jer…

Sundhedsprofiler på jobbet

Få taget pulsen på din arbejdsplads med et personligt sundhedstjek med Sundhedsprofil, og sæt fokus på sunde medarbejdere og en sund arbejdsplads.

Kursus i førstehjælp og hjertestarter

Hånden på hjertet! Kan du redde et andet menneske der har fået hjertestop? Lær førstehjælp sammen med dine kollegaer på et Sundhedspartnerdk førstehjælps- og hjertestarterkursus. Du får 100 % tilfredshedsgaranti på et Sundhedspartnerdk kursus.

Førstehjælpskasse & forbindsstoffer

Det er en rigtig god idé at have en førstehjælpskasse liggende fx i jeres biler, på lager, i produktion eller på værksted hvis uheldet skulle være ude.

Influenzavaccination på jobbet

Reducer risikoen for driftsforstyrrelser på grund af influenza sygefravær. Med en influenzavaccination nedsættes risikoen for influenza med hele 80-90 %

Helbredskontrol ved natarbejde

Er dine medarbejdere beskæftiget ved nat- eller skifteholdsarbejde er de måske omfattet af loven om helbredskontrol ved natarbejde.

Øjenskyllevæske

Dine øjne er nogle af de mest sårbare og samtidig vigtigste organer du har. Derfor er det vigtigt at have øjenskyllevæske inden for rækkevidde hvis dine øjne skulle blive forurenet eller udsat for ætsende væsker.

Brandslukningsudstyr

Vidste du at en brand kun tager sekunder om at udvikle sig opad og minutter til siden? Med det rigtige DS Godkendte brandslukningsudstyr kan du bekæmpe eller begrænse en brand inden den når at udvikle sig.