Oxygen Face-Lift behandling | Sundhedspartnerdk Klinik | Telefon 20208860

OXYGEN FACE LIFT BEHANDLING AARHUS

VELKOMMEN HOS SUNDHEDSPARTNERDK KLINIK

OXYGEN FACE LIFT BEHANDLING

Velkommen til Sundhedspartnerdk OXYGEN Face Lift behandling.

Her på klinikken, kan vi tilbyde dig en unik intensiv pleje af din hud på hals og ansigt med vores Oxygen Face Lift behandling.

Behandlingen har en dokumenteret Anti-Aging effekt, som får din hud til at se yngre, sundere og mere vital ud allerede efter første behandling.

Behandlingen udføres med en speciel koncentreret anti-aging serum, som ved hjælp af ilt (oxygen) pustes ind i din hud.

Behandlingen er helt smertefri, behagelig og afslappende, og samtidig uden nogen former for indgreb.

BESTIL TID TIL OXYGEN FACE LIFT BEHANDLING  NU
… KONTAKT OS PÅ TELEFON 20 20 88 60 | MAIL INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK 

SÅDAN FOREGÅR EN OXYGEN BEHANDLING

Når vi foretager en oxygenbehandling, anvender vi ilt under tryk. Ilttrykket bruges til at puste vigtige nærende og effektive produkter ind i din hud. Trykket sørger for, at disse nærende ekstrakter trænger helt ned i det dybere hudlag, dermis, hvor de effektivt modvirker hudens aldringstegn.

Generelt er vores hud et effektivt værn mod udefrakommende substanser, vira og bakterier m.v. Dette gør desværre også det, at cremer og serum, på egen hånd, har meget svært ved, at trænge længere ned end hudens øverste lag.

Med denne unikke Oxygen-teknik, vi hos Sundhedspartnerdk Klinik anvender, “skubbes” de helende ekstrakter som påføres huden, dybt ned i dermis, hvor de straks påbegynder foryngende processer.

SELVE TEKNIKKEN VED OXYGEN BEHANDLINGEN

Først afvaskes huden i en speciel mild og plejende sæbe. Herefter anvendes en Airbrush, som ved brug af ren ilt under højt tryk, puster plejende og helende serum igennem det øverste hudlag og videre ned i det dybere hudlag dermis.

Denne serum indeholder en lang række aktive anti-rynke komponenter. Blandt disse er Hyaluron syre, som er yderst fugtgivende samt Retinyl, som har en unik virkning, der stimulerer til fornyet celledannelse.

Efterfølgende masseres de aktive ingredienser endnu dybere ned i bunden af dermis, ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration.

Den høje koncentration af ilt (oxygen) aktiverer serummets forskellige komponenter, og effektiviserer herigennem deres anti-aldrings effekter.

Teknikken sikrer, at huden effektivt optager de aktive ingredienser, hvilket bevirker, at der allerede efter blot 20 minutters behandling, kan ses en tydelig reduktion af rynker og fine linjer i huden.

Den største effekt opnås ved 3-6 behandlinger, alt afhængig af hudtype samt hudens aldringstegn.

SÅDAN DANNES RYNKER I HUDEN

Det er et faktum, at vores hud ældes over tid. Faktisk starter alders ældningen langt tidligere end mange er klar over, samtidig med, at vores livsstil i forhold til, motion, kost og – ikke mindst – rygning, samt UV-lys sætter skub i ældningen.

Den normale aldersbetingede ældning af huden, begynder allerede når vi er omkring 25 års alderen, altså for de fleste af os, langt før vi har levet 25 % af vores liv.

I starten vil det ikke være synligt med det blotte øje, hvorimod det begynder at kunne ses mikroskopisk.

Huden bliver stille og roligt dårligere til at binde væsken og samtidig producere de for huden vigtige proteiner, kollagen og elastin. Kollagen giver huden styrke, mens elastin giver huden dens elasticitet. Egenskaber som er tydelige hos den unge smukke hud.

Produktionen af kollagen og elastin mindskes med alderen, hvilket giver huden – blandt andet i ansigt og på halsen, et “slappere” udtryk, hvor manglen på styrke og elasticitet hos alle, medfører fine linjer og egentlige rynker.

Årsagen til, at nogle menneskers hud bliver mere påvirket over tid i forhold til andre, kan skyldes mange årsager, heriblandt vores gener, eksponering for UV-lys, rygning og formentlig også mangel på sund kost og regelmæssig motion.

Med andre ord, kan det betale sig selv, at gøre noget for at holde huden ung og spændstig.

FØR OG EFTER 1. BEHANDLING. EFTER EN UGE, OG EFTER 4 UGER

OXYGEN FACE LIFT PRISLISTE

ANSIGT

KR. 500,00

Klippekort

3 behandlinger: Kr. 1.350,00 (10 % rabat)
6 behandlinger: kr. 2.550,00 (15 % rabat)

ANSIGT OG HALS

Kr. 600,00

Klippekort

3 behandlinger: kr. 1.620,00 (10 % rabat)
6 behandlinger: kr. 3.060,00 (15 % rabat)

Klippekort betales forud ved første behandling. Klippekortet har en varighed af 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

 

ANDRE YDELSER:
PÅ KLINIKKEN KAN DU BL.A. OGSÅ FÅ FYSIURGISK MASSAGEAKUPUNKTUR, HOTSTONE MASSAGE, VOKSBEHANDLING, SUNDHEDSTJEKLUNGETESTHØRETEST, INFLUENZAVACCINATION

SE PRISERNE PÅ DERES RESPEKTIVE SIDER

 

BESTIL TID TIL OXYGEN BEHANDLING NU | KONTAKT OS PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

GENEREL INFORMATION

BETALING:
KONTANT ELLER PR. MOBILEPAY

AFBESTILLING AF TID:
BLIVER DU FORHINDRET I AT MØDE OP, SÅ HUSK AT AFLYSE DIN TID SENEST 48 TIMER FØR AFTALT TID.

AFLYSER DU SENERE BETALES 50 % AF BELØBET
AFLYSER DU SAMME DAG ELLER UDEBLIVER, BETALES DEN FULDE PRIS

PARKERING: GRATIS PARKERING PÅ BRENDSTRUPVEJ OG I OMRÅDET
BUS: Busser kører lige til døren

HER FINDER DU OS:
SUNDHEDSPARTNERDK KLINIK
BRENDSTRUPVEJ 72E (hjørnet af Brendstrupvej og Lillehammervej)
8200 AARHUS N
TLF: 20 20 88 60 | MAIL: INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

Eva Maria | Sundhedspartnerdk Klinik

DIN OXYGEN FACE-LIFT BEHANDLER

Din Oxygen behandler er Eva Maria Tarnok. Eva Maria har stor erfaring med oxygenbehandling, og desuden med behandlinger generelt.

Foruden Oxygen behandlingen, udfører Eva Maria også lysterapi, varmeterapi, hot stone massage, voksbehandling, fysiurgisk massage m.v.

Du er med andre ord, i rigtig gode hænder når du ligger på briksen og slapper af til beroligende musik, mens din hud stille og roligt bliver sundere og sundere.

BESTIL TID TIL OXYGEN FACE LIFT BEHANDLING HER: