Øjenskyllevæske & øjenskyllestation

Derfor skal du have øjeskyl på din arbejdsplads?

 

Øjenskyllevæske bør være en naturlig del af førstehjælpsberedskabet på arbejdspladsen, så du altid er i stand til at yde den nødvendige førstehjælp ved forurenede eller ætsede øjne.

Det er nemlig yderst vigtigt at værne om vores øjne som er blandt de allervigtigste og samtidig mest følsomme organer vi har.

Ethvert fremmedlegeme i øjet som fx støv, snavs og smuds kan hurtigt medføre ubehag med svie og smerte og rindende øjne. Det i sig selv kan være yderst generende, men påvirkes øjet eksempelvis af ætsende væsker som syre eller base, kan vores syn og tårekanaler tage alvorlig skade, hvis ikke der straks iværksættes førstehjælp med effektiv skylning for, at fortynde og bortskylle den ætsende væske.

Sundhedspartnerdk øjenskyllevæske er steril og dermed mange gange bedre, end almindeligt vand som kan indeholde bakterier. Desuden er rindende vand ikke altid tilgængeligt, der hvor uheldet sker, hvorimod de praktiske

Sundhedspartnerdk øjeskylleflasker nemt opbevares i køkkenet, på værkstedet, på lageret, i bilerne eller andre mobile enheder som fx i førerhuset på gaffeltrucken eller i lastbilen og lignende. Dermed er Sundhedspartnerdk øjenskyllevæske altid inden for rækkevidde.

 

Sundhedspartnerdk Øjenskyllevæske
Sundhedspartnerdk øjenskyllevæske er en steril 0,9 % NaCl (natriumclorid) opløsning, som hurtigt sørger for at skylle øjet fri for kemikalier og andre fremmedlegemer, uden at inficere øjet yderligere. Øjeskyllevæsken har en holdbarhed på ca. 3 år ved uåbnet flaske.

 

Se Datasikkerhedsblad for
Sundhedspartnerdk øjeskyllevæske

 

 

Du kan få Sundhedspartnerdk øjeskyllevæske i flere varianter
Sundhedspartnerdk øjeskyl fås både som 0,5L, 0,250L samt i praktiske øjenskyllestationer til montering på væg.
Øjeskyllestationen indeholder 2 stk. 0,5L øjeskyllevæske samt 2 stk. øjeforbindinger.

Skal øjeskyllevæske anvendes et andet sted, kan stationen hurtigt og nemt “klikkes” ned fra vægholderen og som en lille kuffert med håndtag transporteres.

 

Vejledende pris på øjeskyl, pr. stk.:

500 ml, kun kr. 60,00

250 ml, kun kr. 55,00

Øjenskyllestation m. indhold, kun kr. 278,00

 

Ved flere stk., få et godt tilbud…

Alle priser er eksklusive moms og levering

 

Få større sikkerhed på jeres arbejdsplads med øjenskyllevæske nu!
Ring på telefon 20 20 88 60