Evidensbaseret kostvejledning i Aarhus | Sundhedspartnerdk

KOSTVEJLEDNING I AARHUS

Få evidensbaseret kostvejledning i Aarhus til dit vægttab, vægtøgning eller sportsernæring

Hos Sundhedspartnerdk kan du få kostvejledning i Aarhus Nord, uanset om dit mål er et vægttab, vægtøgning eller til at opnå bedre resultater når du dyrker sport.

Al vejledning hos os er evidensbaseret og tager udgangspunkt i officielle anerkendte anbefalinger.

Den kostvejleder du møder har en videregående uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed, og mange års erfaring i vejledning indenfor sundhed, kost og motion.

Dette er din garanti for høj kvalitet og vejledning som virker – også på den lange bane.

 

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED KOSTVEJLEDNING?

KONTAKT OS NU PÅ TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

KOSTVEJLEDNING ER EN TILLIDSSAG

Hvad er en sund kost og den rigtige ernæring egentlig?

Det er der uden tvivl, rigtig mange der har en mening om. Sundhed er nemlig for alvor kommet på “skemaet” med stor opmærksomhed fra både den etablerede skrevne presse, TV og – ikke mindst – via de sociale medier.

Men hvad er egentlig op og ned?

 

FÅ KOSTVEJLEDNING FRA ERNÆRINGSFAGLIGE MED VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

For dig der ønsker hjælp til en måske sundere livsstil, et varigt vægttab eller måske vægtøgning, er det en jungle at finde rundt i.

Internettet er fyldt med “eksperter” som enten har taget en kort “kostvejlederuddannelse” over
nettet på nogle weekender eller få måneder, blandet med specialister med en egentlig ernæringsmæssig
baggrund fra videregående uddannelser.

Når du søger hjælp til kostvejledning i Aarhus hos Sundhedspartnerdks kostvejledere møder du kun ernæringsfaglige med en videregående uddannelse.

Vores opgave som professionelle specialister er at give dig den bedst tænkelige vejledning, ud fra dine ønsker og mål og der hvor du er lige nu. Men altid med base i den videnskabelige forskning om sund og nærende kost.

Du får altså ikke præsenteret en kur, som sikrer dig et drastisk vægttab på kort tid. Den slags kostændringer vil nemlig sørge for, at du tager det hele på igen – og lidt mere, når du stoppe kuren.

Du får derimod vigtig viden om dig selv, din krop, muskler, fysisk aktivitet, kost og forbrænding. Viden der gør at du også fremadrettet kan holde en sund livsstil – uanset hvad dine mål og ønsker er.

 

KONTAKT OS NU FOR KOSTVEJLEDNING PÅ

TELEFON 20 20 88 60 | INFO@SUNDHEDSPARTNERDK.DK

TAB DIG PÅ DEN GODE MÅDE MED BLODSUKKERKUREN

Hos Sundhedspartnerdk vejleder vi efter de metoder, som der er videnskabeligt bevis for virker.

En af de nyeste metoder er “Blodsukkerkuren”. På trods af navnet “kur” er det ikke en kur i traditionel forstand, men derimod en måde at spise på, som er tilpasset dit blodsukkers type.

Kort fortalt går det ud på, at førende forskere har fundet frem til vores fasteglukose (dit blodsukker efter at du har fastet en periode) har endog stor betydning for vores omsætning af næringsstoffer.

Når din kost er sammensat efter din fasteglukose, vil du have betydelig nemmere ved at tabe dig. Og – ikke mindst – holde din vægt sund og stabil fremover.

 

BLODSUKKERTYPER

 

 

Blodsukkerkuren er beregnet til at give dig præcis den kostsammensætning, der passer til dig og dit glukosestofskifte. På den måde opnår du en betydelig større mæthedsfølelse som er med til at give dig et effektivt vægttab som holder.

Med kostvejledningen får du adgang til utallige opskrifter som er tilpasset dig, uanset om du A, B eller C.